1222223
سبد خرید
عوارض مصرف پودر پروتئین

عوارض مصرف پودر پروتئین

پیشنهاد خرید

دانه باکویت (گندم سیاه)

۰ تومان۱۲۰.۰۰۰ تومانجهت خرید اینجا کلیک کنید

عوارض مصرف بیش از اندازه پودر پروتئین

این روزها مصرف پودر پروتئین به خصوص برای علاقمندان به بدنسازی و عضله‌سازی همچنین ورزشکاران به یکی از دغدغه‌ها و چالش‌های اصلی تبدیل شده است. بسیاری از افراد تمایل به کاهش وزن و تناسب اندام دارند. از این رو مربیان حرفه‌ای باشگاه‌های ورزشی استفاده از پودر پروتئین را به ورزشکاران توصیه می‌کنند اما استفاده از این ماده چه خطراتی می‌تواند به همراه داشته باشد؟ در مقاله عوارض مصرف پودر پروتئین از هانی فود همراه ما باشید تا به این سوال شما پاسخ دهیم.

مراقب مصرف پودر پروتئین باشید

در بدنسازی و عضله‌سازی باید مراقب مصرف مکمل‌های پروتئینی باشید. گاهی اوقات مصرف بیش از اندازه مکمل‌ها مانند پودر پروتئین آسیب‌های جدی به بدن شما وارد می‌کند. متاسفانه بسیاری از ورزشکاران به دلیل اینکه می‌خواهند زودتر به نتیجه مورد نظرشان برسند، از مواد نیروزا استفاده کرده که فقط برای مدت کوتاهی کاربرد دارند. این نکته را فراموش نکنید که ورزشکار حرفه‌ای کسی نیست که زود به نتیجه می‌رسد بلکه کسی است که در حرفه خود ثابت قدم بوده و در ورزش استمرار لازم را داشته باشد. بسیاری از ورزشکاران به این نتیجه رسیده‌اند که برای نتیجه بهتر لازم است لبنیات را از وعده غذایی خود به طور کامل حذف کنند.

پیشنهاد مطالعه:  معجون بدنسازی برای افزایش وزن با جو دوسر و جو پرک

تحقیقات نشان داده است پودر پروتئین می‌تواند علاوه بر تاثیرات مثبت، تاثیر منفی هم روی عملکرد بدن داشته باشد.

نقش مکمل‌های پروتئینی در عضله سازی ورزشکاران

مکمل‌های پروتئینی به خصوص پودر پروتئین در دوران ورزش و تمرین توسط بدنسازان و ورزشکاران مورد استفاده قرار می‌گیرد. به طور کلی ورزشکاران در طول تمرین انرژی زیادی از دست می‌دهند. برای جایگزینی این انرژی باید از خوراکی‌های قوی و حاوی پروتئین استفاده شود.

استفاده بیش از اندازه از مکمل‌های غذایی و بدنسازی می‌تواند آسیب‌های جدی و جبران‌ناپذیری به بدن شما وارد کند که گاهی اوقات قابل جبران نیستند.

پیشنهاد خرید

آرد جو دوسر

۰ تومان۶۵.۰۰۰ تومانجهت خرید اینجا کلیک کنید

مهم ترین عوارض استفاده بیش از اندازه از پودر پروتئین

مصرف بیش از اندازه مکمل‌ها به خصوص پودر پروتئین باعث ایجاد بیماری‌هایی مانند اختلال روده، مشکلات کلیوی، مسمومیت، آکنه و… می‌شود.

ایجاد مشکلات کبد

یکی از مضرات استفاده بیش از اندازه از پودر پروتئین، ایجاد مشکلات کبد و کلیه است. این ماده می‌تواند افزایش اوره پلاسما را همراه داشته همچنین سیترات ادرار را کاهش داده و به مرور مشکلات کلیوی جدی در بدن شما ایجاد می‌کنند.

مشکلات پوستی و پودر پروتئین

با مصرف مکمل‌ها به خصوص پودر پروتئین، به مرور دچار مشکلات پوستی شده و صورتتان پر از جوش‌های چرکی می‌شود. تحقیقات زیاد نشان می‌دهند ترشح هورمون رشد با ایجاد آکنه و جوش رابطه مستقیم دارد. به طور کلی هر چقدر ترشح این هورمون بیشتر شود، میزان جوش و آکنه شما هم بیشتر می‌شود. به جای اینکه برای درمان جوش‌های صورت خود متحمل هزینه‌های زیادی شوید، در رژیم غذایی خود یک تغییر عمده ایجاد کنید.

پیشنهاد مطالعه:  تاثیر مکمل پروتئین وی بر عملکرد جنسی

افزایش میزان چربی دریافتی با مصرف پودر پروتئین

آیا تا به حال اطلاعات غذایی مکمل پروتئینی خود را مطالعه کرده‌اید؟ آیا می‌دانید این مکمل‌ها دارای چه ارزشی هستند؟ اگر پاسختان به این سوالات منفی است، پیشنهاد می‌کنیم حداقل یکبار این کار را انجام دهید. درست است که پودر پروتئین دارای پروتئین و چربی کمی است اما برخی از این نوشیدنی‌ها میزان قابل توجهی در خود چربی جای داده‌اند. نوشیدنی‌های پروتئینی حاوی مواد نگهدارنده‌ای هستند که اگر در طور تمرینات ورزشی از بین نرود، به مرور آسیب‌های جسمی زیادی برای شما به وجود می‌آورند.

ایجاد مشکلات گوارشی

استفاده بیش از اندازه از پودر پروتئین مشکلات گوارشی مانند هموروئید، یبوست، نفخ شکم و… در بدن شما ایجاد می‌کند. این مکمل‌های پروتئینی برای هضم به زمان زیادی نیاز دارند که این میزان با عدم مصرف مناسب کربوهیدرات بیشتر هم می‌شود.

این نکته را فراموش نکنید افرادی که از نبود لاکتوز رنج می‌برند، بیشتر از بقیه در معرض ابتلا به مشکلات گوارشی قرار می‌گیرند.

پودرهای پروتئین باعث دهیدراته شدن بدن می‌شوند. دهیدراته شدن یعنی بدن به اندازه کافی مایعات به خصوص آب دریافت نمی‌کند. مصرف بیش از اندازه مکمل‌های پروتئینی به خصوص برای افرادی که تمرینات سنگین ورزشی انجام می‌دهند، به مرور مشکلات گوارشی، کلیه و کبد ایجاد می‌کند. در این میان مصرف پودرهای پروتئین بدن را بیش از هر چیز دیگر در معرض دهیدراته شدن قرار می‌دهند.

پیشنهاد مطالعه:  طریقه مصرف پروتئین وی برای کاهش وزن

این نکته را فراموش نکنید که بدن برای سوخت و ساز به آب نیاز داشته و بدون آب نمی‌تواند به فعالیت خود ادامه دهد. به علاوه بروز مشکلات کلیه هم از دیگر عوارض استفاده بیش از اندازه از مکمل‌های ورزشی می‌باشد. اگر مجبور به استفاده از این مکمل‌ها هستید، میزان مصرف آب خود را افزایش دهید.

سوال اصلی این است که برای افزایش بازدهی همچنین رسیدن به فرم مورد نظر، از چه روش بدنسازی می‌توان استفاده کرد که عوارضی برای بدن شما همراه نداشته باشد؟ کوکتل مزوتراپی یک گزینه عالی برای حجم‌دهی عضلات همچنین افزایش حجم ماهیچه‌های بدن می‌باشد. شما می‌توانید در این روش در کنار استفاده از تمرینات خاص از انواع مکمل‌های نیروزا و پروتئین‌ساز استفاده کنید.

در پایان باید بگوییم مکمل‌های پروتئینی در کنار مزایای زیادی که همراه دارند، معایبی هم دارند. لذا توصیه می‌کنیم از این مکمل‌ها با دقت استفاده کنید. امیدواریم مطالعه مقاله عوارض مصرف پودر پروتئین برای شما مفید باشد. در ادامه همراه ما باشید.

مطالب مرتبط:

درمان فشار خون با بلغور جو دوسر

1222223

هانی فود

مدیر و نویسنده

امروزه که سلامت هر نوع ماده خوراکی شرکتی، متأسفانه با دنیایی از شک و تردید روبه رو است. عموم جامعه ترجیح می دهند از مواد غذایی استفاده کنند که از سالم بودن آن اطمینان داشته باشند. استفاده از مواد صنعتی و مصنوعی جهت سود بیشتر توسط بسیاری از شرکت های تولید مواد غذایی، افکار عمومی را نسبت به مواد غذایی منفی نموده است. یکی از راه های برون رفت از این تردید تهیه مواد غذایی سالم و ارگانیک است. شرکت هانی فود با هدف گسترش فرهنگ تغذیه سالم بنیان نهاده شده است.

فهرست مطالب

شبکه های اجتماعی :