تاثیر پودر پروتئین در عضله سازی ورزشکاران چیست و چگونه بدست میآید؟ در ادامه این مقاله از هانی فود همراه ما باشید تا به این سوال شما پاسخ مناسبی بدهیم. به طور کلی بافتهای عضلانی بدن از 2 رشته پروتئین به نامهای میوزین و اکتین تشکیل شده که هر کدام در عضلهسازی بدن ورزشکاران تاثیر دارند.
دیگران این مقاله را خوانده و پسندیدند: فرنی کینوا
میوزین و اکتین برای انقباضهای مکانیکی نیاز به تعامل با یکدیگر دارند. همین عامل باعث میشود افراد به طور روزانه به مقدار مشخصی پروتئین نیاز پیدا کنند. فراموش نکنید استرس کار با وزنههای سنگین به قدری زیاد است که اگر به میزان کافی پروتئین مصرف نکنید، بافتهای عضلانی شما به مرور زمان آسیب میبینند.
همین عامل باعث میشود ورزشکاران اغلب دنبال انواع پودر پروتئین باشند. اما سوالات اصلی این است که پروتئین چه تاثیری در عضلهسازی بدن دارد یا اصلا بدن ما به طور روزانه به چه میزان پروتئین نیاز دارد؟ اگر شما هم پاسخ این سوالات را درست نمیدانید، در ادامه همراه ما باشید.
نحوه عملکرد پودر پروتئین در عضله سازی ورزشکاران
زمانی که بدن شما در وضعیت آنابولیک قرار میگیرد، شروع به عضلهسازی میکند. این در حالی است که بدن در حالت کاتابولیک معمولاً توده عضلانی از دست میدهد. هدف از عضلهسازی یا مصرف پودر پروتئین در واقع رسیدن به حالت آنابولیک است.
برای رسیدن به حالت آنابولیک باید 2 شرط زیر رعایت شوند:
- آسیب دیدن فیبرهای عضلانی؛
- دریافت پروتئین برای ساخت بافتهای جدید؛
یکی از راههای رسیدن به حالت آنابولیک، انجام تمرینهای مقاومتی میباشد مخصوصاً ورزشهایی مانند بدنسازی یا وزنهبرداری به شدت بدن را در حالت آنابولیک قرار داده و باعث تقویت ماهیچههای بدن میشود.
بدن برای عضله سازی چه میزان پروتئین نیاز دارد
نقش پودر پروتئین در عضلهسازی بسیار مهم و حیاتی است. به طور کلی مقدار پروتئین مورد نیاز بدن شما به میزان فعالیت روزانهتان بستگی دارد. متخصصان در این زمینه مقدار مشخصی پروتئین توصیه نکردهاند. در حالت کلی توصیه بعد انجام تمرینات سخت با وزنه سعی کنید به ازای هر یک کیلوگرم وزن بدن، 1.2 تا 1.4 گرم پودر پروتئین یا مواد دارای پروتئین مصرف کنید.
این نکته را فراموش نکنید که مصرف بیش از اندازه پودر پروتئین نه تنها باعث عضلهسازی نشده، بلکه آسیبهای جدی برای بدن شما همراه دارد.
مولکولهای پروتئین از 20 آمینه اسید تشکیل شدهاند که 9 مورد از آنها برای بدن بسیار ضروری هستند. بدن قادر به ساخت این 9 آمینه اسید نمیباشد. برای رشد و تقویت عضلات، بدن به آمینواسیدها نیاز دارد. معمولا رژیمهای گیاهی اگر اصولی گرفته شوند، میزان پروتئین مورد نیاز بدن را تامین میکنند.
دلایل اهمیت پودر پروتئین در عضله سازی و سلامت بدن
پروتئین نقش مهم و اساسی در بدن ایفا میکند. بخشهایی از بلوک اصلی بدن انسانها را پروتئین تشکیل میدهد. پروتئین باعث سفتسازی عضلات بدن، بافتهای استخوانی، غضروف همچنین تولید هر چه بیشتر گلبولهای قرمز بدن میشود.
از طرفی پروتئین انرژی کل بدن را تامین کرده و به مرور باعث کاهش اشتها و لاغری میشود.
در مقاله تاثیر پودر پروتئین در عضله سازی ورزشکاران از هانی فود سعی کردیم تاثیر پودر پروتئین در عضلهسازی ورزشکاران را به شما معرفی کنیم. امیدواریم مطالعه این مقاله برای شما مفید باشد. در ادامه همراه ما باشید.
مطالب مرتبط:
1 نظر در “تاثیر پودر پروتئین در عضله سازی ورزشکاران”
با کراتین مصرف بشه تاثیر خوبی داره